TWIN PEAKS ÉS FLOW OUTFITTERS

Üdvözlünk Twin Peaksben, itt semmi sem az, aminek látszik.

Sokatoknak biztosan ismerősen csenghet ez a mondat, de akiknek esetleg nem, azoknak a figyelmükbe ajánlunk David Lynch és Mark Frost egy kultikus sorozatát a Twin Peaks-et. Tökéletes választás az őszi estékre, ha egy kis borzongásra, misztikumra vágytok Halloween környékén. A történet egy kisvárosi gyilkossággal kezdődik, ahol holtan találják a helyi iskolabál szépségkirálynőjét, Laura Palmert.

Maga a sorozat, és a benne szereplő ruhák is a korai 90-es évekből származnak, de a mai trendeknek is megfelelnek. Ezért úgy döntöttünk hogy merítkezünk ebből a stílusvilágból és a saját ízlésünkre formáljuk a szetteket. 

A Flow Outfitters csapata elhozta Nektek a sorozat inspirálta ruhaösszeállításokat a ködös őszi napokra. A blog és a sorozat mellé egy átkozottul jó kávét és meggyes pitét ajánlunk fogyasztani!

 1. A Bunda / Josie Packard

Fur

Twin Peaks milliomos özvegyének ikonikus öltözete nem maradhatott ki a listánkból. A vörös rúzs és a bunda eleganciát, titokzatosságot kölcsönöz, amit mi műszőrme kabátunk és szoknyás kétrészes szettünk párosításával elevenítettünk fel. Lábbelinek szögletes orrú csizmát, kiegészítőnek kislány alakú medált választottuk.

 2. Welcome to Twin Peaks / Bobby Briggs

Welcome to Twin Peaks

A fiú szereplőket sem akartuk kihagyni a sorból, így a Bobby inspirálta öltözékünk ötvözi a rossz fiú stílust és a mai "edgybb" trendeket. A farmer farmerral reneszánszát éli, így a bőszárú farmernadrág és a bélelt megkötős farmerkabát jó kombináció,  keretet adnak a bőrhatású ingnek. Nem lenne teljes a kép a vastag talpú bakancs nélkül.

3. The log lady / Tuskó lady

The Log Lady

A sorozat egyik különleges karaktere sok mindennel kitűnik a többi szereplő közül. Misztikus kapcsolata a tuskóval - amit, állandóan a kezében tart -, valamint a színes kardigánok miatt maradandó benyomást hagy a nézőkben.  Bolondos, színes, mintás, mint a színes gyapjú ingdzsekink, amit ezzel a kötött garbóval és műbőr ruhával egészítettünk ki. Lábbelinek a magasszárú csizmára esett a választásunk.

4. Fire walk with me / James Hurley 


Ha a tűzzel játszol könnyen megégetheted magad! A mi szettünk is kísérletező, bevállalósabb darabokból áll.  A rövid fazonú műbőr dzsekire és a fűzős bakancs kistáskára azért esett a választásunk mert egyszerre tudnak lázadó, de mégis konszolidált darabok lenni. Remek párosítás a garbós kétrészes szettel, aminek színválasztékából nem tudtunk csak egyet választani. De a Twin Peaks világában, ahol  bármikor szembejöhet veled a hasonmásod, ez is belefér. 

5. Donna Hayward & Audrey Horne

A klasszikus diáklány szettek újragondolásánál ezt a gyapjú ingdzsekit és a gombos szoknyát választottuk alapnak. A csavartmintás mellénnyel kiegészítve már látjuk is lelki szemeink előtt a mai fashioniszta Donnát vagy Audrey-t. A jó kislányos imidzset ezzel a vastag talpú bakanccsal épphogy megtörjük, érdekesebbé téve az összhatást.
Vajon Donna mit szólna ehhez az újragondolt változathoz? Nekünk ez az egyik kedvenc szettünk.

6. The owls are not what they seem - A baglyok nem azok, aminek látszanak / Laura Palmer 

 

A sorozatban megjelenő szettekben sokszor visszaköszön a kockás minta, ezért esett a választásunk erre a kantáros ruhára, amit bélelt megkötős farmerkabáttal kombináltunk. Cipők terén a fűzős bakancs mellett döntöttünk.

Reméljük élvezted ezt a kis sétát Twin Peaksben, és inspirációt kaptál az őszi / téli ruhatárad felfrissítésére a Flow Outfitters kínálatából.  

"Minden nap, naponta egyszer ajándékozd meg magad" - Cooper

Leave a comment

All comments are moderated before being published