Zero stress with Flow / Karácsonyi kia(ka)dás

Hogyan éld túl a karácsonyt? 

Újra eljött az évnek a legkülönlegesebb és egyben a legőrületesebb hónapja: a december. Az alábbiakban négy olyan szituációt mutatunk be, amit könnyen magadénak érezhetsz. Felkészülés, vigyázz, kész, rajt! 

 

 1. állomás: Az ajándékvásárlás
Az előkészületek elengedhetetlen része a boltból-boltba járás, sorból-sorba állás. Ilyenkor mindannyian megteszünk mindent azért, hogy megtaláljuk a tökéletes karácsonyi ajándékot szeretteinknek, de ez bizony áldozattal jár. A feladat nem egyszerű, mert nem csak alkalmazkodni kell az időjárás viszontagságaihoz, hanem megpróbáltatások tömkelege tárulhat elénk. De semmi vész, kalandra fel! A karácsonyi vásárok körbejárásához mi a HOSSZÚ PUFIKABÁT-ot javasoljuk, ebben garantáltan nem fogsz fázni. A végtelen sorbaállásnál hű társra lelhetsz a MELEGEN BÉLELT BAKANCS-ban, ami nem csak kényelmes, de a lábadat is melegen tartja. A klasszikus MOM JEANS-et az ASZIMMETRIKUSAN KIVÁGOTT VÁLLÚ PULÓVER-rel kombináltuk a plázák átviharzásához. Elengedhetetlen kiegészítő ilyenkor is az ARANY SZÍNŰ KARIKA FÜLBEVALÓ, hogy ne csak a karácsonyi dekoráció csillogjon fényesen, hanem te is. A zsákmány cipelésére pedig a VÁLLPÁNTOS BEVÁSÁRLÓTÁSKA egy must-have darab. 
 
2. állomás: A karácsonyi céges buli
Minden évben eljön az a pillanat, amikor moderáltan persze, de kicsit kiengedheted a gőzt a kollégákkal. Itt az alkalom, hogy ne csak a hétköznapi szettedben lássanak a munkatársak, hanem egy új oldalad is megmutasd!
Kávé helyett koktélokkal a kezedben, fontos megtalálni, hogy mi az a ruha, ami ehhez az alkalomhoz illik. A BALLON UJJÚ FÉNYES FELSŐ-t azért választottuk, mert izgalmas sziluettet ad a CSILLOGÓS SZOKNYA vagy PLISZÍROZOTT BŐ SZÁRÚ NADRÁG-gal. Lábbelinek a HEGYES ORRÚ CSIZMA remek választás, mert nőies és elegáns, nekünk mindkét színében nagy kedvenc. A ruházat csillogását csak fokozzuk az ékszerekkel, legyen az a KIS KÖVES FÜLBEVALÓ vagy az ARANY SZÍNŰ KÖVES FÜLBEVALÓ, garantáltan ragyogni fogsz! Táskának a LÁNCOS BAGETT TÁSKA egy egyszerű és nagyszerű választás, minden belefér, amire szükséged lehet az este folyamán. Két koccintás között bájcsevej a HR-es munkatársakkal az idei és a következő évről, miközben már az éves bónuszod költöd el fejben.
 
 3. állomás: A karácsonyi családi vacsi
Talán a legnehezebb este outfit választás szempontjából (is). Milyen kritériumoknak kell megfelelnie az adott öltözetnek? Legyen csinos, de csak annyira, hogy ne verje ki a biztosítékot a nagyiéknál. Legyen kényelmes még megnövekedett gyomor kerülettel is, de legyen egyben mutatós is, hogy az esetleges karácsonyi fotón tündökölhess a rokonok között, és nem utolsó sorban legyen benne valami karácsonyt idéző. Erre az alkalomra a SZOKNYÁS KÉTRÉSZES SZETT-et választottuk a kockás mintája miatt, amit klasszul tudunk a zöld GOMBOS KARDIGÁN-nal párosítani. Cipőnél erre a vagány MAGASSZÁRÚ CHELSEA CSIZMA-ra esett a választásunk fekete színben, ami kényelmes, csinos és biztonságosan eljuthatsz benne a nagyiék karácsonyi ebédjéről az anyuék karácsonyi vacsorájára. A VÉKONY ARANY SZÍNŰ KARKÖTŐ HINTALOVAS MEDÁLLAL teljesen hozza a diótörő vibe-ot, amit még az ARANY SZÍNŰ FÜLBEVALÓ ZÖLD KŐVEL egészítettünk ki.Táskának a FONOTT BŐR TÁSKA a tökéletes választás, természetesen a sötétzöld színében.
 
 4. állomás: Filmmaraton
Ez már a finálé, itt túl vagy már minden nehézségen. Itt az ideje hogy megjutalmazd magad a semmittevéssel (és evéssel). Mikor, ha nem most jött el az ideje egy Harry Potter / Gyűrűk ura vagy éppen egy Star Wars filmmaratonnak? Ehhez a tevékenyéghez szigorúan csak nagyon kényelmes ruházatot ajánlunk, mint a GARBÓS KÉTRÉSZES SZETT, amit a STEPPELT RÖVID MELLÉNY-nyel dobtunk fel. Kiegészítőnek a BORDÁZOTT HAJGUMI-t és a CSILLOGÓS CSÍKOS ZOKNI-t választottuk. Az Azkabani fogoly és a Tűz serlege részek között alkalmad nyílik átgondolni az idei évedet, akár az egész eddigi életed, és pár szaloncukor és bejgli elfogyasztása után új célokat tűzhetsz ki. (SPOILER ALERT) Mire Harry megtanulja a patrónus bűbájt, már fel is vértezted magam a következő év megpróbáltatásaira, kalandjaira.

Gratulálunk, teljesítettél egy kihívásokkal teli hónapot/évet! :)
(A képek elkészítéséhez Josefina Schargorodsk, Monica Meius és Ruby Taylor munkáit használtuk fel.)

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóváhagyás szükséges.